Vragen? U kunt ons bereiken op 0031 (0) 527-615722 of stel uw vraag via het contactformulier.

TOPPRODUCTEN


€ 1,92
€ 3,34
€ 404,78

SLANK FORMAAT. KRACHTIGE PRESTATIES. METAALDETECTEERBAAR.

De SECUMAX 145 is ons kleine, fijne veiligheidsmes voor dagelijkse snijwerkzaamheden – ook als MDP-variant. Dankzij de metaaldetecteerbare kunststof handgreep en het 0,5 mm dikke mesje is deze lichtgewicht van slechts 14 gram toch zeer robuust. Zijn afgeschermde snijkanten kunnen probleemloos overweg met enkellaags karton, folie of tape, zonder u in gevaar te brengen. En ook uw bedrijf loopt geen gevaar, omdat de SECUMAX 145 MDP makkelijk terug te vinden is.


EEN KLEINE SNEDE OM GROTE DINGEN TE DOEN.

Of het nu op een boorplatform of groot bouwterrein, in de chemische fabriek of bij het verwijderen van afval is: flexibele big bags worden in meer en meer industrieën en sectoren gebruikt. Alleen, hoe snijdt u de tonnen zware zakken op het punt open om de inhoud ervan juist in de gewenste hoeveelheid vrij te geven? Net hier kan een innovatie van MARTOR helpen: de SECUNORM 590, een big-bag-cutter met extra lange greep en automatisch terugtrekken van de mesjes, die u bijzonder veilig laat werken. Bekijk de Secunorm 590 in actie hieronder.

BEURSDEELNAMES


Akta Trading neem regelmatig deel aan beurzen in Nederland. Dit zijn prima gelegenheden om kennis met elkaar te maken en u te laten informeren over wat wij, als experts in veilig snijden, voor uw bedrijf kunnen betekenen. Tijdens beursdeelnames nemen wij natuurlijk ook de nieuwste ontwikkelingen van Martor mee zodat u deze zelf kunt bekijken.

Image title


Industriële Veiligheid 2018
Datum: 25 januari 2018
Locatie: DeFabrique | Utrecht

Tijdens het jaarcongres Industriële Veiligheid staat kennisdeling en interactie tussen u en uw vakgenoten centraal. Het congres toont de laatste ontwikkelingen op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid, explosieveiligheid en alle facetten van veiligheidscultuur en veiligheidsgedrag.

Binnen een goede veiligheidscultuur mag het inzetten van veiligheidsmessen van Martor, dé expert op het gebied van veilig snijden, niet ontbreken. We denken graag met u mee voor gerichte oplossingen voor veilig snijden binnen uw bedrijf. Maak daarom eens kennis met ons, we heten u graag welkom op onze stand (standnummer 60). Graag tot ziens!

Laden
Laden