Vragen? U kunt ons bereiken op 0031 (0) 527-615722 of stel uw vraag via het contactformulier.
BEURSDEELNAMES

Binnen een goede veiligheidscultuur mag het inzetten van veiligheidsmessen van Martor, dé expert op het gebied van veilig snijden, niet ontbreken. Maak daarom eens kennis met Akta Trading tijdens onze deelnames aan de diverse beurzen. Als Nederlandse vertegenwoordiging voor Martor kunnen wij met onze kennis en ervaring met u meedenken bij het in gaan zetten van veilig snijgereedschap.  Gebruikt u al Martor snijgereedschap en wilt u de nieuwste  producten van Martor zien? Ook dan bent u van harte welkom op onze stands. 

********
Empack Den Bosch 2019
Wanneer: woensdag 3 april en donderdag 4 april 2019
Waar: Brabanthallen, Den Bosch
Standnummer: 3.G139


MEER INFORMATIE: WEBSITE EMPACK DEN BOSCH 
DE NIEUWSTE AANWINST IN HET MARTOR SECUMAX PROGRAMMA: SECUMAX 320
MARTOR'S NIEUWSTE ONTWIKKELINGEN

COMBI RELOADED! SECUMAX 320 en 320 METAALDETECTEERBAAR
SECUMAX 320NIEUW: MARTOR SECUMAX 320
 
SECUMAX 320 MDP

NIEUW: MARTOR SECUMAX 320 VOEDSELVEILIG EN METAALDETECTEERBAAR

SECUNORM 500. NA 40 JAAR DE OPVOLGER VAN MARTOR PROFI! 
SECUNORM 500NIEUW: MARTOR SECUNORM 500
  

MARTOR SNIJMATTEN. MET ZELFHERSTELLEND VERMOGEN. 


De MARTOR-snijmatten zijn verkrijgbaar in vijf formaten, van zeer groot tot zeer klein. Afhankelijk van de toepassing en de werkomgeving vindt u bij MARTOR dus altijd het juiste formaat.
BEZOEK AANVRAGEN VAN ONZE EXPERT? 

Een juiste keuze maken uit het assortiment Martor Veiligheidsmessen kan lastig zijn. Op het oog kleine verschillen in te snijden materialen kunnen een groot effect hebben op het maken van de juiste keuze in Martor veiligheidsmes.  Het team van Akta Trading heeft in de 30 jaar dat het bedrijf Nederlandse vertegenwoordiging voor Martor is veel kennis en ervaring opgedaan. Onze collega komt graag bij u op bezoek om met u de verschillende situaties op de werkvloer te bekijken en u te adviseren over de meest veilige oplossingen voor het snijden van de diverse materialen. 

Voor het maken van een afspraak kunt u het beste mailen naar info@aktatrading.nl of bellen naar ons team op telefoonnummer 0527-615722. 
WORDT JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA? WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR EEN ACCOUNTMANAGER NEDERLAND
VACATURE ACCOUNT MANAGER 

Vind je het mooi om klanten te helpen praktijkproblemen op te lossen die ze al jaren hebben maar met een Martor productoplossing direct tot het verleden kunnen behoren? Ben jij oplossingsgericht en sta je erom bekend klanten goed van dienst zijn met de oplossing die je presenteert of demonstreert? Dan hebben we de ultieme uitdaging voor je want wij zijn op zoek naar een Accountmanager Nederland! 
Klik hier voor de vacature

MARTOR'S MEEST GEVRAAGDE PRODUCTEN

Laden
Laden