Vragen? U kunt ons bereiken op 0031 (0) 527-615722 of stel uw vraag via het contactformulier.

BEURSDEELNAMES

Binnen een goede veiligheidscultuur mag het inzetten van veiligheidsmessen van Martor, dé expert op het gebied van veilig snijden, niet ontbreken. We denken graag met u mee voor gerichte oplossingen voor veilig snijden binnen uw bedrijf. Maak daarom eens kennis met ons tijdens onze deelnames aan de diverse beurzen. Graag tot ziens!


Congres Industriële Veiligheid 2019
Wanneer: donderdag 24 januari 2019
Waar: DeFabrique in Utrecht
Meer informatie: website Industriële Veiligheid
TOPPRODUCTEN


€ 1,92
€ 3,34
€ 404,78

SLANK FORMAAT. KRACHTIGE PRESTATIES. METAALDETECTEERBAAR.

De SECUMAX 145 is ons kleine, fijne veiligheidsmes voor dagelijkse snijwerkzaamheden – ook als MDP-variant. Dankzij de metaaldetecteerbare kunststof handgreep en het 0,5 mm dikke mesje is deze lichtgewicht van slechts 14 gram toch zeer robuust. Zijn afgeschermde snijkanten kunnen probleemloos overweg met enkellaags karton, folie of tape, zonder u in gevaar te brengen. En ook uw bedrijf loopt geen gevaar, omdat de SECUMAX 145 MDP makkelijk terug te vinden is.


EEN KLEINE SNEDE OM GROTE DINGEN TE DOEN.

Of het nu op een boorplatform of groot bouwterrein, in de chemische fabriek of bij het verwijderen van afval is: flexibele big bags worden in meer en meer industrieën en sectoren gebruikt. Alleen, hoe snijdt u de tonnen zware zakken op het punt open om de inhoud ervan juist in de gewenste hoeveelheid vrij te geven? Net hier kan een innovatie van MARTOR helpen: de SECUNORM 590, een big-bag-cutter met extra lange greep en automatisch terugtrekken van de mesjes, die u bijzonder veilig laat werken. Bekijk de Secunorm 590 in actie hieronder.
Laden
Laden